Hammershus Fairtrade

Afrikansk kunsthåndværk og fair trade
MGP show på Hammershus. World Fair Trade Day

 

Pelle_B_300PelleB giver den gas på Hammershus den 23.7., når han optræder på børne- og ungdomsscenen, og efterfølgende giver autografer. Efter MGP-sejren har PelleB haft travlt. Han har udgivet sin debut-cd og deltaget i Nordisk MGP, hvor han fik en flot 2. Plads. Glæd dig til en forrygende koncert med den PelleB, der forstår at fyre den af.

 

 

Hammershus Fairtrade på Facebook

facebookDK_300Du kan også følge med i vores nyheder om Hammershus Fairtrade Concert på Facebook. Mere end 1.100 koncertgængere har allerede meldt sig på Facebook.

Find os på Facebook og følg med i forberedelserne til den store dag. 

  

Trashy Bags

smart_bag_hvid_rammeMere end 10 millioner plasticposer!

Det er hvad virksomheden Trashy Bags i Ghana har samlet op i naturen, i gaderne i Ghanas storbyer etc.

Deres flot designede produkter, der er 100 procent plastic-pose-genbrug Hammershus Fairtrade nu introduceret i Skandinavien.

 

  

 

 

 

  

Studietur til Ghana - en oplevelse for livet

studietur_30016.10.-31.10-2010

15 dages rundrejse i det sydlige Ghana. Besøg på Fair Trade produktioner, bl.a. smykke- og kurveproducenter, udviklingsprojekter, hos private familier, det tidligere slavefort Cape Coast Castle, regnskoven, workshops.

Kun Kr. 14.999,- Læs mere her.

   

 

 

 

 

World Fair Trade Day - lørdag d. 8. maj 2010

Flyer_forside_WFTD_530

Så er det igen World Fair Trade Day - dagen hvor hele verden sætter fokus på Fair Trade. Temaet for World Fair Trade Day 2010 er "Jeg støtter Fair Trade. Gør du?"

I den anledning markerer en række kendte danskere deres støtte til Fair Trade, nemlig Leif Sylvester, Laust Sonne, Karen Mukupa, Thure Lindhardt, Nikolaj Kirk, Naja Rose Koppel samt Martin og Ketil.

Fair Trade butikkerne landet over fejrer dagen med konkurrencer, dekoration af "Fair Trade Træer" med statements, smagsprøver og meget mere.

Kom ned i en af de mange Fair Trade butikker og deltag i konkurrencen om koncertbilletter for to personer til Hammershus Fair Trade Concert fredag d. 23. juli, inklusiv transport og overnatning. Billetterne er sponsoreret af Hammershus Fairtrade, Bornholm Express og Biking Bornholm.
Web: Crawfurd Media

© 2013 Hammershus Fairtrade | Strandvejen 80 | 3770 Allinge | Tlf. +45 24243131 |  info@hammershusfairtrade.dk