Hammershus Fairtrade

Afrikansk kunsthåndværk og fair trade
Ud i det blå - fest for hele familen - gourmetmad - udvidet billetsalg

brygman_300

Ud i det blå ...

... kun med klip-klap'er på. Der er tradition for solskin, blå himmel og vejr til klip-klap'er på Hammershus Fairtrade Concert, så hvad er mere naturligt end at lade konferencier Martin Brygmann synge et af hans største hits : Ud i det blå.

Det sker allerede fra starten kl.14.00 ved et af koncertens mange musikalske eksperimenter og nyheder, når strygere fra Sjællands Symfoniorkester går på scenen sammen med folkemusikbandet Dreamers Circus.

Man kan opleve hvor et klassisk arrangement kan glide over i folkemusik - og tilbage - og som kulminationen vil Martin Brygmann indgå med sin sang.

Martin Brygmann er et en Danmarks aller største sangskrivere med ørehængere som Vent på mig (Jimmy Jørgensen og Peter Frödin), En kort en lang (Lisa Nilsson), Love will shine (Wayne Hernadez) og Kom lad os gå (Det brune Punktum), på repertoiret.

 

boerneplakatFest for hele familien

Hammershus Fairtrade Concert er et rigtigt familie arrangement.

Med bands som Aqua, Alphabeat, Rasmus Seebach, Beth Hart feat. Jesper Binzer, Magtens Korridorer, Young Flowers, SB Band, strygere fra Sjællands Symfoniorkester med Dreamers Circus og som konferencier Martin Brygmann, er der allerede dømt fest for alle.

På det store børne og ungdomsområde med egen scene optræder Sigurd Barrett med sit familieshow. Børnene vil også have glæde af mange aktiviteter som street soccer, ponyridning, ansigtmaling, børnekarrusel, boldkast, bueskydning og meget mere.

Mad og drikkevarer i høj kvalitet

Sammen med musik og aktiv underholdning, er der mange gode tilbud i de smukke omgivelser på Hammershus. Mad, drikkevarer og snacks, hvor der satses på høj kvalitet, bornholmske råvarer, økologi og fairtrade.

I vores gourmet restaurant Gaia Madhus serverer vi grillet lammebov fra Jan Seerup, grillet kalvekød fra Thor Kure, 2 slags salater og Gaias brød. Vegetarretten består af årstidens grønne ret tilberedt på Gaiamanér. Gaias lækre kage med årstidens bær. Pris 200 Kr. pr kuvert.

Udvidet billetsalg

Vi har udvidet billetsalget i den sidste uge op til koncerten den 22.7. med endnu et par billetsalgssteder. Man således stadig kunne købe en voksenbillet til 375 kr., så længe der ikke er udsolgt. Børnebilletter (6-12 år) til 60 kr. købes ved hovedindgangen. Børn op til 5 år har gratis adgang.
På nettet købes billetter på www.bornholmbilletten.dk eller www.billetlugen.dk og hos følgende forhandlere på øen kan billetterne derudover købes:
- Musikexperten, Rønne
- Rådhuskiosken, Rønne
- Extra, Klemensker
- Pernille Bülow, Glastorvet, Svaneke
- Turistbureauerne på Bornholm
- Kiosken i Allinge
- Sæbemageriet Bornholm (ved Østerlars Rundkirke)

Følg også med på Facebook

Få det hele med... Tilmeld dig vores Facebook side: Hammershus Fairtrade Concert
og eventsiden for Hammershus Fairtrade Concert 2011
Web: Crawfurd Media

© 2013 Hammershus Fairtrade | Strandvejen 80 | 3770 Allinge | Tlf. +45 24243131 |  info@hammershusfairtrade.dk