Hammershus Fairtrade

Afrikansk kunsthåndværk og fair trade

Medarbejdere

morten_motorcykel.jpgMorten Ledskov

Morten Ledskov er ejer af Hammershus Fairtrade og har været formand for KROBODAN Danmark (4FairLife) siden 1989.
Morten er tidligere uddannelseskonsulent og kampagneleder, hvorigennem han har arbejdet med infrastruktur, vandprojekter, uddannelse, indkomstskabende aktiviteter, kultur og studierejser til Ghana samt oplysning og kampagner.

En del af dette arbejde har været finansieret af forskellige fonde, bl.a. ambassadebevillingen i Ghana, DANIDA, indtægter fra foredragsvirksomhed, mens en meget stor del også er tilvejebragt via produktion af varer i bl.a. Ghana og Burkina Faso til import og videresalg.

Herigennem har Morten opbygget stor viden om køb, salg og marked for ghanesiske varer i DK. Morten har desuden beskæftiget sig med U-landsoplysning siden 1983 og har fået flere rejselegater fra DANIDAs Oplysningsbevilling.

Morten kan kontaktes på info@hammershusfairtrade.dk eller 2424 3131. 


SidselSidsel Sol Christensen

Sidsel kan kontaktes på sidsel@hammershusfairtrade.dk eller 2277 4891.


Lars H. Hansen

Lars kan kontaktes på larsh@hammershusfairtrade.dk eller 2978 0896.


Lisbeth Sommer

Lisbeth har arbejdet som frivillig i Hammershus Fairtrade siden 2004. Til hverdag arbejder hun på Rigshospitalet, i Centralkøkkenets økonomiteam.

Lisbeth er primært aktiv i foreningen 4FairLife og som rejseleder på studieturene til Ghana. Ifm. Hammershuskoncerterne stod Lisbeth for backstageområdet.

Lisbeth kan kontaktes på eller 2213 3744 eller lisbeth@hammershusfairtrade.dk


JacobJacob Crawfurd

Jacob er freelance fotograf og videoproducer og beskæftiger sig i Crawfurd Media med bl.a. musikvideoer, portrætter og pressefotos. Særlig fokus har han på afrikansk kultur og kommunikation om udviklingsspørgsmål. Han er Hammershus Fairtrades faste mand bag kameraet. Jacob kommer også med input omkring marketing og som webmaster er han ansvarlig for udvikling af vores hjemmeside og Facebook kommunikation.

Jacob kan kontaktes på 40 73 70 79 eller jacob@crawfurd.com
Web: Crawfurd Media

© 2020 Hammershus Fairtrade | Strandvejen 80 | 3770 Allinge | Tlf. +45 24243131 |  info@hammershusfairtrade.dk