Hammershus Fairtrade

Afrikansk kunsthåndværk og fair trade

Medarbejdere

morten_motorcykel.jpgMorten Ledskov

Morten Ledskov er ejer af Hammershus Fairtrade og har været formand for KROBODAN Danmark (4FairLife) siden 1989.
Morten er tidligere uddannelseskonsulent og kampagneleder, hvorigennem han har arbejdet med infrastruktur, vandprojekter, uddannelse, indkomstskabende aktiviteter, kultur og studierejser til Ghana samt oplysning og kampagner.

En del af dette arbejde har været finansieret af forskellige fonde, bl.a. ambassadebevillingen i Ghana, DANIDA, indtægter fra foredragsvirksomhed, mens en meget stor del også er tilvejebragt via produktion af varer i bl.a. Ghana og Burkina Faso til import og videresalg.

Herigennem har Morten opbygget stor viden om køb, salg og marked for ghanesiske varer i DK. Morten har desuden beskæftiget sig med U-landsoplysning siden 1983 og har fået flere rejselegater fra DANIDAs Oplysningsbevilling.

Morten kan kontaktes på info@hammershusfairtrade.dk eller 2424 3131. 


MarianneMarianne Gerlach

Marianne er projekt- og administrativ medarbejder i Hammershus Fairtrade. Hun har en uddannelsesmæssig baggrund som Reg. Revisor og en bachelor i kunsthåndværk fra Danmarks Design Skole. Fra tidligere ansættelser, i bla. Baltisk Medie Center, har hun bred erfaring med arbejdet indenfor en NGO.

Marianne kan kontaktes på marianne@hammershusfairtrade.dk eller 29285289

 


Lisbeth Sommer

Lisbeth har arbejdet som frivillig i Hammershus Fairtrade siden 2004. Til hverdag arbejder hun på Rigshospitalet, i Centralkøkkenets økonomiteam.

Lisbeth er primært aktiv med I fbm. foreningen 4FairLife og som rejseleder på studieturene til Ghana. Hammershuskoncerterne stod Lisbeth for backstageområdet.

Lisbeth kan kontaktes på eller 2213 3744 eller lisbeth@hammershusfairtrade.dk


Ulla og LarsUlla Hartvig & Lars Hauerslev

(tekst på vej)


JacobJacob Crawfurd

Jacob er freelance fotograf og videoproducer og beskæftiger sig i Crawfurd Media med bl.a. musikvideoer, portrætter og pressefotos. Særlig fokus har han på afrikansk kultur og kommunikation om udviklingsspørgsmål. Han er Hammershus Fairtrades faste mand bag kameraet. Jacob kommer også med input omkring marketing og som webmaster er han ansvarlig for udvikling af vores hjemmeside og Facebook kommunikation.

Jacob kan kontaktes på 40 73 70 79 eller jacob@crawfurd.com
Web: Crawfurd Media

© 2013 Hammershus Fairtrade | Strandvejen 80 | 3770 Allinge | Tlf. +45 24243131 |  info@hammershusfairtrade.dk